Tetris Cube

Dit spel is 191 gespeeld!

100% (2/2)
Spel omschrijving:
Het doel van dit Tetris-spel is om de vallende blokken zo te positioneren dat je volledige horizontale lijnen maakt zonder gaten. Door volledige lijnen te maken, verdwijnen ze en verdien je punten. Het spel eindigt zodra de blokken de bovenkant van het speelveld bereiken.

Het doel is om de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen om volledige lijnen te maken. Wanneer een volledige lijn wordt gevormd, verdwijnt deze en krijg je punten. Hoe meer lijnen je tegelijkertijd verwijdert, hoe meer punten je verdient. Wees echter voorzichtig, want als de blokken zich opstapelen en de bovenkant van het speelveld bereiken, is het spel voorbij.

Het spel wordt steeds uitdagender naarmate je verder komt, omdat de blokken sneller naar beneden vallen. Je snelheid en reactievermogen zijn dus belangrijk om zo lang mogelijk door te blijven spelen en een hoge score te behalen.

Veel plezier met het spelen van dit Tetris-spel en probeer zoveel mogelijk volledige lijnen te maken!

Spel instructies:
Je kunt het spel besturen met behulp van de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Gebruik het pijltje naar links of naar rechts om de blokken horizontaal te verplaatsen. Met het pijltje naar beneden kun je de blokken sneller laten vallen. Door op het pijltje omhoog te drukken, kun je de blokken draaien om ze in de gewenste positie te plaatsen.


Categorie├źn:

Puzzel

Tags:

Gameplein.com

Welkom op Gameplein.com de website met de leukste spellen.

×

Game fout melden